Coaching

Hoe het start

Na aanmelding voor hulp via de website of mail, zal ik contact met je opnemen om de hulpvraag duidelijk te krijgen. Dit zal telefonisch of via mail gebeuren. Tijdens dit contact zal duidelijk worden wat ik jou te bieden heb met betrekking tot jouw hulpvraag. Als jij beter door een andere hulpverlener geholpen kunt worden, dan zal ik je zo nodig doorverwijzen. Als ik jou verder kan helpen, dan zullen we op korte termijn een intakegesprek inplannen.

 

De intake

In een gesprek van 1 – 1,5 uur zullen we de hulpvraag verder uitdiepen: Wat zijn de klachten? Sinds wanneer heb je hier last van? Welke hulp is er al geweest? Wat zie jij als oorzaak van de klachten? Wat is jouw doel voor dit coachtraject? Bovendien is de intake bedoeld om een beeld te krijgen van jouw persoonlijke omstandigheden. Te denken valt hier aan het werk, de persoonlijke(gezins)situatie, gezondheid, leefstijl etc. In de intake leg ik uit hoe ik werk en wat de Elle-methode inhoudt. Dat is de methode waarmee ik werk. Je kunt het werkboek inkijken.

Aan het einde van de intake kunnen we samen besluiten of er een coachtraject gaat starten. We ondertekenen een begeleidingsovereenkomst en maken vervolgafspraken. Gaan we niet over tot een coachtraject, bijvoorbeeld omdat de klik er niet is, dan stopt ons contact. In overleg worden de gegevens opgeslagen of verwijderd. Het intake-gesprek is niet gratis.

 

De begeleiding

Ik werk met een werkboek, waarin de Elle-methode is opgenomen. Deze methode is ontstaan na jarenlange coaching en het volgen van opleidingen. De methode bestaat uit 4 onderdelen, waarover ik je tijdens de intake graag het één en ander uitleg. In het werkboek zijn ook opdrachten opgenomen. Sommige opdrachten zullen als huiswerk meegegeven worden. Tijdens de sessies kan het ook zijn dat we oefeningen, creatieve werkvormen etc. erbij pakken. Afhankelijk van wat jij nodig hebt om verder te komen in je leven. In deel 1 van het werkboek, met de nadruk op probleemverkenning, zullen de gesprekken wat dichter op elkaar zitten. Ideaal is 1 x per week, maar we zullen dat in onderling overleg bepalen. In deel 2 t/m 4 van het werkboek kunnen de gesprekken wat verder uit elkaar liggen. Van 1 x per 2 weken tot 1 x per maand.

Invoelend vermogen, humor en echte verbinding zijn voor mij belangrijke elementen in een coachsessie. Je zult je bij mij gezien en gehoord voelen.

 

De prijs

Mijn uurtarief ligt op €80,- per uur. Omdat ik onder de kleine ondernemersregeling val hoef ik geen btw te heffen.

Is dit uurtarief voor jou te hoog, omdat je het niet kunt betalen, dan kunnen we hierover in gesprek gaan. Naar aanleiding van een inkomensafhankelijk overzicht kijken we wat passend is in jouw situatie. Dit geldt ook voor studenten. Voor studenten reken ik een lagere prijs.

 

Nieuwste blog

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je ontvangt elke maand mijn nieuwste blog in je emailbox.

Je hebt je succesvol aangemeld.

Aanmelden voor de workshop

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je bent ingeschreven voor de workshop.

Het is gelukt! Je bent ingeschreven en ontvangt binnenkort de benodigde informatie.

Aanmelding voor de VIP dag

 

Laat je naam en emailadres achter en je ontvangt binnenkort de beschikbara data in je mailbox

Het is gelukt, je bent ingeschreven. Binnenkort krijg je informatie over de VIP-dag.

Aanmelden voor een opfriskaart

 

Laat je voornaam,achternaam en emailadres achter en ik neem contact met je op over de opfriskaart

Je hebt je succesvol aangemeld.Ik neem binnenkort contact met je op.

Aanmelding voor een strippenkaart

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je ontvangt informatie over de strippenkaart.

Je hebt je succesvol aangemeld. Binnenkort neem ik contact met je op.