Over Elle Consult

Aanvoelen

Naast een analytische manier van denken ben ik gezegend met een heel sterk ontwikkeld aanvoelend vermogen.  Deze combinatie maakt dat ik in staat ben snel verbanden te leggen, maar ook aan te voelen op welk punt ik jou het beste kan helpen. In mijn coach sessies zul je merken dat jij je bij mij gezien en gehoord zult voelen en de ruimte ervaart om jezelf te mogen zijn.

 

De ander wezenlijk zien

Wat is het mooi om iemand te zien zoals die persoon ook werkelijk is. Vaak zijn er in het leven allerlei lagen overheen gekomen. Gedrag om te voorkomen dat je kwetsbaar bent. Al die gedragspatronen kunnen je aardig in de weg zitten. Het zijn overlevingstechnieken, die in die situatie heel helpend waren, maar nu niet langer nodig zijn. Ik daag je uit om jezelf te zijn. Je krijgt hulp bij het onderzoeken van je eigen patronen en bij het ontdekken of die nog dienend zijn.

Echt ontmoeten

Dit vind ik belangrijk in het leven en hier wil ik ook naartoe als jij bij mij in de coachpraktijk bent. Bij een echte ontmoeting vallen vooroordelen weg en is er wezenlijk contact. Je mag er zijn met alles wat je in de rugzak meesjouwt. Je mag er zijn, zoals je bent bedoeld. Dat maakt gelukkig.

Beeld denken

Ik heb ervaren dat (voor)beelden soms meer doen dan honderd worden. De kracht van een goed gekozen voorbeeld helpt op een geweldige manier mee om inzicht te krijgen. In mijn gesprekken zul je merken, dat ik veel met beeldspraak werk en af en toe ook huiswerkopdrachten geef, die hiermee te maken hebben. Aangezien ik zelf een beelddenker ben, kan ik hierin op creatieve wijze van extra waarde zijn voor jouw proces !

Bij mij in de praktijk bied ik je liefdevol de kans om stil te staan. Er is ruimte voor herkenning, ontlading en inzicht krijgen. Je leert te zien waaruit jouw gedragspatroon is ontstaan. Door het ontdekken en accepteren van jouw drijfveren, angsten en valkuilen ontstaat er meer ruimte, ademruimte. Tijd nemen om weer in verbinding met jezelf te komen geeft rust: innerlijke rust.

Dit zal gebeuren door middel van gesprekken, oefeningen, huiswerkopdrachten en creatieve werkvormen. Mijn methoden zijn divers, afhankelijk van wat zich aandient in het gesprek. Je bent bij mij vrij om aan te geven als je bepaalde methoden niet zit zitten.

Ik werk vanuit een positief christelijke levensvisie en zie een persoonlijke God als de bron van het bestaan. In mijn praktijk is elke vrouw welkom. Je hoeft mijn geloofsvisie niet te delen.

Nieuwste blog

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je ontvangt elke maand mijn nieuwste blog in je emailbox.

Je hebt je succesvol aangemeld.

Aanmelden voor de workshop

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je bent ingeschreven voor de workshop.

Het is gelukt! Je bent ingeschreven en ontvangt binnenkort de benodigde informatie.

Aanmelding voor de VIP dag

 

Laat je naam en emailadres achter en je ontvangt binnenkort de beschikbara data in je mailbox

Het is gelukt, je bent ingeschreven. Binnenkort krijg je informatie over de VIP-dag.

Aanmelden voor een opfriskaart

 

Laat je voornaam,achternaam en emailadres achter en ik neem contact met je op over de opfriskaart

Je hebt je succesvol aangemeld.Ik neem binnenkort contact met je op.

Aanmelding voor een strippenkaart

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je ontvangt informatie over de strippenkaart.

Je hebt je succesvol aangemeld. Binnenkort neem ik contact met je op.