Over mij

Van moeten naar rust en ruimte.

Ik ben Else Leendertse: stresscounselor, trainer en verpleegkundige.

Lange tijd heb ik me in mijn leven laten leiden door het ‘moeten’. Ik wilde het graag goed doen en kon daardoor slecht ‘nee’ zeggen. Ik was zeer toegewijd en loyaal, deed meerdere dingen tegelijk en had daardoor vaak een overvol programma. Dit gedrag was langzamerhand ontstaan uit een grote behoefte aan bevestiging. Diep van binnen wilde ik graag gezien en gehoord worden.

Ik nam geen tijd voor rust en ruimte.

Het was voor mij moeilijk om te ontspannen zonder schuldgevoel. Ik werd vaak moe wakker. Door mijn perfectionisme was ik slecht in delegeren. Zelf de contrôle houden was voor mij de logische weg. In de loop van de tijd raakte ik het contact met mezelf steeds meer kwijt.

Dit was de oude ‘Elle’

Verandering: wel tijd voor rust en ruimte.

Door depressies en een burn-out heb ik geleerd dat  de innerlijke behoefte om gezien en gehoord te worden, bij mijn levenspad hoort. Zo ben ik geworden. Ik leerde om er niet van weg te lopen en dicht bij mezelf te blijven. Mijzelf te horen en te zien. Er ontstond  verbinding met mijzelf en met de Bron van het leven. Als het ‘moeten’ wegvalt komt er rust en ruimte. Ademruimte, levensruimte.

De nieuwe ‘Elle’ neemt tijd voor rust en ruimte.

En dat gun ik jou ook! Ervaar de rust en ruimte die ontstaat, als je de tijd neemt om stil te staan. Dat vraagt om een keuze: een investering voor de rest van je leven.

Wat heb ik als coach te bieden?

De vaardigheden uit de opleidingen gecombineerd met de eigen doorleefde ervaring hebben ervoor gezorgd dat ik een groot invoelend vermogen heb. Liefdevol, rustig en niet oordelend zal ik je een plek bieden om tot jezelf te komen. In mijn aanpak zal ik eerlijk en nuchter zijn. Door mijn echtheid en gevoel voor humor ontstaat er voor jou ook ruimte om jezelf te zijn.

Opgeladen en in verbinding met jezelf ervaar je innerlijke rust en ruimte.

 

Nieuwste blog

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je ontvangt elke maand mijn nieuwste blog in je emailbox.

Je hebt je succesvol aangemeld.

Aanmelden voor de workshop

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je bent ingeschreven voor de workshop.

Het is gelukt! Je bent ingeschreven en ontvangt binnenkort de benodigde informatie.

Aanmelding voor de VIP dag

 

Laat je naam en emailadres achter en je ontvangt binnenkort de beschikbara data in je mailbox

Het is gelukt, je bent ingeschreven. Binnenkort krijg je informatie over de VIP-dag.

Aanmelden voor een opfriskaart

 

Laat je voornaam,achternaam en emailadres achter en ik neem contact met je op over de opfriskaart

Je hebt je succesvol aangemeld.Ik neem binnenkort contact met je op.

Aanmelding voor een strippenkaart

 

Laat je voornaam, achternaam en emailadres achter en je ontvangt informatie over de strippenkaart.

Je hebt je succesvol aangemeld. Binnenkort neem ik contact met je op.